Casual dating

De Populairste Casual Dating Termen Voor 2020

Het meest spannende aan casual dating is de mogelijkheid om jezelf te laten gaan en nieuw dingen uit te proberen met je dates. De casual scene verandert constant en er zijn tal van gloednieuwe manieren om lekker stout te zijn en nieuwe dingen te leren. Om je in de stemming te brengen, gaan we een paar van de populairste casual dating termen voor 2020 bekijken.

Of je nu iemand ontmoet waarmee je een match blijkt te hebben op een van de vele casual dating websites of iemand die je ontmoet hebt tijdens een feestje voor snel afspraakje, wees niet verbaasd als je een of meer van de volgende termen hoort of tegenkomt. Misschien ken je er al één of twee.

Lining

Wat is lining vraag je je misschien af? Dit is simpelweg een manier om het gemak van een taxi-app te combineren met de opwinding van een toevallige ontmoeting. Als je een taxi bestelt met behulp van een app zoals Uber of Lyft, dan bieden zij een optie om je taxi te delen met een onbekende.

Als je iemand wilt verleiden die je hebt ontmoet en geen zin hebt om hierom heen te draaien, dan hoef je je date alleen de optie te laten zien voor het meebrengen van een vriend en hen uitnodigen om op het scherm te klikken. En inderdaad! Je hebt voorkomen dat je over je woorden struikelt en je hebt je intenties duidelijk gemaakt.

  • Wel: Zorg dat de taxirit sexy is
  • Niet: Ga niet met seks beginnen als je nog in de taxi zit

Ga Voor Een Snelle Sexit

We hebben dit allemaal wel eens meegemaakt. Jij en je date zitten te praten in een café, op een feestje of in een chic restaurant en alles gaat heel goed. Zo goed zelfs dat *jullie allebei ineens de drang hebben om weg te gaan+ om lekker samen te kunnen zijn.

Waar je daarna naartoe gaat, is geheel aan jou. De badkamer, jouw huis of dat van hem of haar. De wereld ligt aan je voeten. Dit is een flirterige en leuke nieuwe trend en bij het kiezen van het juiste moment (en natuurlijk met de juiste persoon) kun je een normale date veranderen in een spannende en sexy aangelegenheid.

  • Wel: Maak er een avontuurlijke sexit van!
  • Niet: Sexit als jouw of zijn/haar ouders aanwezig zijn

Sunday Night Fever

Heb je je weleens afgevraagd waarom je plotseling heel veel matches krijgt op een zondagavond? Dat komt door wat sommige mensen Sunday Night Fever zijn gaan noemen. Zondagavond is voor de meeste mensen waarschijnlijk de minst favoriete tijd om een date te organiseren. Aangezien de meeste mensen geen plannen gemaakt hebben voor deze avond, gebruiken veel mensen die avond om potentiële matches online te bekijken.

Dit is niet altijd ideaal (vooral voor vrouwen) want je kunt plotseling overspoeld worden met matches terwijl je hier helemaal geen zin in hebt. Het biedt echter ook een kans op spontaniteit. Sunday Night Fever kan je een gouden kans bieden op een snelle ontmoeting als je bij elkaar in de buurt woont.

Wel: Probeer een spontane ontmoeting op zondagavond Niet: Probeer Sunday Night Fever als je de volgende dag een grote presentatie hebt

Sexting the Waters

Sexting the waters is niet ieders favoriete onderdeel van dating. Dit is de term die wordt gebruikt voor de vele berichten die mensen (vaak vrouwen) ontvangen van matches die (zij het beleefd) op zoek zijn naar seks.

Dit zijn vaak berichten als "dus wat doe je nu", "stuur me een foto van wat je doet", "wat draag je" enz. Uiteraard is het prima als dit af en toe gebeurt, vooral als je er op dat moment zin in hebt. Maar als je te veel van dergelijke berichten ontvangt, begin je je misschien af te vragen of het niet tijd wordt om je match te negeren.

Wel: Kies je sexting the waters momenten zorgvuldig Niet: Het sturen van foto’s van je penis (tenzij dit van je gevraagd wordt)

Freeclimbing

Maak je geen zorgen, deze nieuwe trend vereist niet veel fysieke inspanning. Freeclimbing verwijst eigenlijk alleen naar iemand waarmee je een match hebt en waarvan je online iets meer te weten wilt komen. Vervolgens vind je een aantal social media profielen en ga je verder terug in de geschiedenis om de resultaten te bekijken. Laten we eerlijk zijn, dit hebben we allemaal wel eens gedaan.

Dit kan natuurlijk een beetje riskant en spannend zijn. Immers, een toevallige klik die een sociale media melding veroorzaakt, geeft aan wat je aan het doen bent.

  • Wel: Vind een spannend feit over je date om je gesprekken te plannen
  • Niet: Op heterdaad betrapt worden (Dit wordt “printing” genoemd)

Vergeet niet dat er altijd veel gaande is, wat jij kunt ontdekken of proberen, evenals nieuwe woorden die je kunt leren. De casual dating scene is zelden saai. Als je het zelf een keer wilt proberen, bekijk dan onze beoordelingen van de beste casual dating websites en vind jouw perfect match. Welke van dit 2020 casual dating gedrag heb je ooit meegemaakt?