Casual dating

De 6 Fouten Die Je Niet Moet Maken Bij Online Casual Dating

Casual dating is de perfecte manier om iedere week nieuwe mensen te ontmoeten en spannende nachten door te brengen zonder enige verplichtingen en verbintenissen die gepaard gaan met een langdurige relatie. En dankzij de vele casual dating sites van topkwaliteit die er momenteel beschikbaar zijn, is er voor elk wat wils!

Maar er zijn ook veel voorkomende fouten die nieuwkomers maken tijdens online casual dating. We hebben de grootste fouten voor je bekeken zodat je weet wat je moet vermijden om het beste uit online casual dating te halen.

Berichten Kopiëren & Plakken

Sms’en is de beste manier om iemands aandacht te krijgen en om erachter te komen of jouw match van dezelfde dingen houdt voordat je elkaar ontmoet. En als sms’en geweldig is, dan is erotisch sms’en nog beter.

Wees in elk geval niet verlegen: laat je persoonlijkheid doorschemeren, verken samen fantasieën, en probeer erachter te komen hoe leuk jullie elkaar vinden.

Het continue gebruiken van dezelfde ijsbrekers is echter één van de grootste fouten die gemaakt wordt op casual dating sites. Ze kunnen leuk en aanstekelijk klinken als je ze de eerste keer leest (of schrijft), maar als je ze eerder hebt gelezen, dan geldt dit waarschijnlijk ook voor jouw match.

Ontmoetingssites en datingsites zijn drukke plaatsen waar de dingen snel gaan. De kans is groot dat jouw match hier al eerder ge-sms’t heeft – misschien wel heel vaak. Je loopt het risico saai en niet origineel te klinken en dan zullen ze gauw verder zoeken.

Het verzinnen van iets nieuws of nog beter, het verwijzen naar iets in hun profiel dat je aandacht trok, heeft een veel hoger slagingspercentage.

Vooraf Niet Duidelijk Zijn Tegen Je Partner

En aangezien we het hebben over communicatie, zorg dat je vanaf het begin duidelijk bent. Ben je getrouwd of alleen op zoek naar wat plezier voor één nacht? Ben je op zoek naar een partner om samen naar swingersclubs te gaan? Heb je specifieke verlangens die je wilt bevredigen?

Er is volop keuze en we weten zeker dat je de juist match zult vinden om leuke dingen mee te doen. Maar bespaar elkaar tijd en moeite en zorg ervoor dat jullie dezelfde verwachtingen hebben voordat je uren met elkaar gaat sms’en en een date verspilt om er achter te komen dat je andere ideeën hebt.

Er zullen geen agressieve gevoelens naar boven komen – als je ervoor zorgt dat je altijd respectvol bent, mensen zullen je eerlijkheid waarderen en gewoon iemand anders vinden.

De Lingerie Vergeten

Heren, dit mogen jullie niet overslaan! Voorspel is niet alleen een must maar ook één van de best beschikbare hulpmiddelen voor een ongelofelijke nacht.

Het is moeilijk om je speciaal te voelen tijdens casual dating. Maar die extra zorg bij het kiezen van sexy kleding (en misschien een paar discrete speeltjes om mee te nemen) zal ervoor zorgen dat je opvalt waardoor je date snel spannender zal worden.

En als jij en je match dit leuk vinden, waarom deel je dan geen lingeriefoto’s tussen jullie ontmoetingen in? Maar zorg ervoor dat je jouw privacy beschermt en laat je gezicht en herkenbare kenmerken achterwege.

Lingerie kost echt weinig moeite, maar heeft een geweldig effect als je jouw date wilt plagen en in de stemming wilt brengen.

De Condooms Vergeten

Je weet het, wij weten het, iedereen weet het: bescherming is het allerbelangrijkste. Het is niet langer leuk als je gezondheid hierdoor wordt aangetast. Het kiezen van schone hotels en clubs van topkwaliteit helpt natuurlijk wel, maar er is gewoon geen betere bescherming dan condooms.

Ongewenste zwangerschappen en Soa’s... je weet wat ik bedoel. Het is zeker niet de moeite waard om lange termijn gevolgen te riskeren voor één nachtje seks. Dus doe jezelf een plezier en zorg ervoor dat je niet hoeft te kiezen tussen het nemen van risico’s en het missen van plezier.

Breng altijd condooms mee, ongeacht je geslacht. En als je partner deze niet wilt gebruiken, laat hem of haar dan voorzichtig en duidelijk weten dat je hier niet mee akkoord gaat. Als ze blijven aandringen, kun je besluiten om weg te gaan.

Het Onderschatten Van Foto’s

Je hebt dit advies misschien al eerder gehoord: wees niet te kieskeurig anders ontmoet je misschien geen fantastische mensen waarmee je veel plezier kunt hebben. Tegelijkertijd weten we allemaal dat de concurrentie meedogenloos kan zijn op casual dating sites.

Zonder een uitgebreide fotogalerij, heeft u praktisch geen kans om een match te scoren. Maar ren nu niet meteen naar de dichtstbijzijnde professionele fotograaf of huur een dure sportwagen. Nepfoto’s zijn niet toegestaan evenals wazige foto’s.

Dit zijn de regels voor een eersteklas fotogalerij:

  • Gebruik geen verouderde foto’s. Je bent misschien trots op die foto van je mooie bruine lijf, genomen tijdens je tussenjaar in het buitenland tien jaar geleden, maar je wilt wel aan zijn/haar verwachtingen voldoen als je hen persoonlijk ontmoet.
  • Jij moet als enige op de foto staan. We weten wel dat je graag wilt laten zien dat je vrienden hebt om mee uit te gaan en dat je niet een of andere rare persoon bent. Maar de focus moet alleen op jezelf liggen, zorg ervoor dat je matches niet worden afgeleid door andere mensen.
  • Voeg een foto toe waarin je jouw interesses toont: je bent bijvoorbeeld aan het reizen, aan het sporten of aan het spelen met dieren. Het geeft je galerij een persoonlijk tintje en je persoonlijkheid zal een knallend effect hebben.
  • Zorg ervoor dat je tenminste één close-up van je gezicht en bovenlichaam uploadt. Nogmaals de galerij zou helemaal over jou moeten gaan. Geen zonnebril of hoed: er gaat niets boven een goede, intense blik in je ogen.

Jezelf Niet Laten Gaan En Nieuwe Dingen Verkennen

Je hebt nu een geweldig profiel aangemaakt. Je hebt iemands aandacht getrokken. Je hebt online geflirt en besloten om de volgende stap te nemen in het echte leven. Je begint te praten over waar en wanneer je elkaar kunt ontmoeten, en wat je zou willen doen.

Maar dan komen ze met een voorstel dat buiten jouw goede oude comfortzone ligt. Misschien is het een nieuw date scenario, iets anders dan gewoon wat gaan drinken en eten. Misschien is je date al begonnen en gaan de dingen nogal snel als je match voorstelt om dingen naar een volgend niveau te brengen. Misschien stellen ze zelfs voor om iets nieuws te proberen in de slaapkamer.

Zolang je je veilig en comfortabel voelt, is er geen reden waarom je nee zou zeggen tegen nieuwe ervaringen. Laat jezelf gaan, misschien ontdek je een nieuwe obsessie. Casual dating is immers gemaakt om dingen te verkennen, ervan te genieten en mensen te ontmoeten zonder enige verplichting of oordeel.

Je remmingen kunnen je ervan weerhouden om een geweldige nacht te beleven. Deze zijn vaak het gevolg van je eigen onzekerheden: probeer niet ten koste van alles indruk te maken op je tijdelijke partner. Ze zullen veel meer plezier beleven als zij zien dat jij ontspannen bent en minder snel een oordeel over je vormen. Zij zijn er om dezelfde reden: om een leuke en opwindende tijd met je door te brengen (en misschien met anderen!).