SexyFlirts: Karakteristieken, prijzen en beoordelingen

Overzicht:

Sexyflirts.be is naar eigen zeggen een online sociale gemeenschap met duizenden ruimdenkende mensen die online op zoek zijn naar seksueel plezier zonder verplichtingen. Dus als je op zoek ben naar een avontuurtje of een flirteriger partner om je wildste fantasieën uit te leven, is Sexyflirts de perfecte plek om het te doen. Zelfs voor het aanmelden krijg je al wat profielen te zien om je in de juiste stemming te brengen. De site ziet er leuk en professioneel uit. Lees ook even de sexyflirts tips, het zijn erg directe tips die je kunnen helpen met het zoeken van je ideale sexpartner.

Kenmerken:

Het eerste wat opvalt aan deze website is de leuke kleurencombinatie. Het brengt je onmiddellijk in een romantische stemming. De combinatie van roze en zwart is niet alleen opwindend bij lingerie maar werkt ook als themakleuren van een homepage voor een datingsite. De homepage is goed uitgebalanceerd. Je krijgt al de nodige informatie en beschikt over alle functies zonder een drukke indruk te geven. Het is aan te raden om eerst je profiel volledig in te vullen. Hoe meer informatie je inbrengt, hoe gemakkelijker leden geneigd zijn om contact met je op te nemen. Het plaatsen van een foto is daarbij een belangrijk onderdeel. Sommige leden kiezen voor een expliciete foto en er is dan ook geen twijfel over de bedoelingen van deze leden. Echter, het merendeel van de leden houdt het netjes zodat ze de nodige suspense kunnen opbouwen tijdens het chatten. Een eerste contact maken is gemakkelijk. Als je iemand heb gevonden waar je interesse in hebt stuur je een flirt. Deze zijn namelijk gratis en zijn een leuke manier om het ijs te breken. Je kunt kiezen uit verschillende soorten flirts. Een kusje, een roos, ik woon bij jou in de buurt en zo verder. De zoekfunctie die je gebruikt voor het vinden van een geschikte partner is niet uitgebreid. Dit biedt zijn voor- en nadelen. Het zorgt ervoor dat je een groot aantal potentiele partners te zien krijgt, maar als je bijvoorbeeld op zoek ben naar iemand met een specifieke lichaamsbouw krijg je natuurlijk veel personen te zien die niet aan je eisen voldoen. Het is spijtig dat een meer uitgebreide zoekfunctie niet aanwezig is. Vernieuwend is de mogelijkheid om notificaties in te stellen. Je kunt zelf kiezen of je een notificatie wilt ontvangen wanneer je een flirt ontvangt of een bericht. De instellingen laten je toe om je een seintje te ontvangen bij letterlijk alle interacties aangaande je profiel. Men kan er dus voor zorgen dat niets aan je aandacht ontsnapt. Via de instellingen kan je gemakkelijk van email en wachtwoord veranderen zonder gedoe. Dit kan van pas komen om je privacy te garanderen en je te beschermen tegen nieuwsgierige personen.


Voordelen

  • Mooi design en een goed uitgebalanceerde homepage met al de nodige functies voor een datingsite.
  • De mogelijkheid om gratis flirts te gebruiken om het ijs te breken.
  • Uitgebreide notificatie instellingen.
  • De mogelijkheid tot het zoeken van leden op gebruikersnaam.

Nadelen

  • Een beperkte zoekfunctie die het niet toelaat om veel details in te vullen.

Inschrijven:

Sexyflirts.be vraagt vrij veel bij het inschrijven tot de site. Laat je echter niet afschrikken door dit. Het gaat allemaal over basis informatie. Andere datingsites zullen misschien bij het inschrijvingsproces minder informatie vragen maar uiteindelijk zal je toch alle basis informatie moeten invullen om de site naar behoren te kunnen gebruiken. Na het inschrijven kan je dadelijk aan de slag. Het is belangrijk om eerst je profiel volledig in te vullen. Voeg ook een foto toe, dit verhoogt de kans op een match aanzienlijk. Je vindt het zelf ook niet leuk om naar profiels te kijken zonder foto. Dus, niet flauw doen en gewoon een profielfoto toevoegen.

Veiligheid:

Sexyflirts.be is goed georganiseerd en dit is ook het geval voor de veiligheid van de site en de gebruikers. Mocht je vragen hebben over de service of een betaling, of een probleem ondervinden, dan kan je altijd contact op nemen via email met Sexyflirts.be. De contactgegevens zijn gemakkelijk te vinden op de site onder de contact link. Ze zullen je dan zo snel mogelijk helpen en de gepaste actie ondernemen. Betalingen voor het aankopen van credits kan je veilig verrichten met Mister Cash en Visa Master card. Je moet je geen zorgen maken over de melding van je kredietkaart uitgavenstaat of bankafschrift, er zal geen verwijzing zijn naar Sexyflirts.be. De enige onveilige factor is meestal de klant zelf. Daarmee bedoelen we dat je voorzichtig moet zijn met het geven van persoonlijke gegevens aan derden. Tijdens een opwindend gesprek kan het wel eens moeilijk zijn het hoofd koel te houden, maar gebruik steeds je gezond verstand bij het uitwisselen van informatie.

Prijzen:

10 credits € 14,00
25 credits € 32,50
50 credits € 60,00
100 credits € 115,00
200 credits € 220,00

Gebruiksgemak:

Deze site is gemakkelijk in gebruik. Alle functies zijn aanwezig om op een simpele manier op zoek te gaan naar je ideale partner. Door het toevoegen van favorieten kan je organisatie brengen in je contactpersonen. Als je contact had met een persoon maar deze nog niet hebt toegevoegd tot je favorieten dan is dit lid gemakkelijk op te sporen door het zoekscherm te gebruiken. Typ simpel weg de naam in en je zit de persoon verschijnen op je scherm.

Hulp en ondersteuning:

Onderaan het scherm van de homepage bevindt zich de mogelijkheid om contact op te nemen met Sexyflirts.be. Bij problemen van welke aard ook kan je simpel weg een email sturen met je verhaal. Sexyflirts.be gaat het engagement aan om elk probleem of klacht tijdig te behandelen.