MatureFuck: Karakteristieken, prijzen en beoordelingen

Overzicht

Deze site is bedoeld voor volwassenen die op zoek zijn naar een ‘fuck’ of beter omschreven als een stomende vrijpartij. Voor het vinden van echtgenoot of echtgenote is deze site niet bedoeld. Alles wordt meteen duidelijk als je het eerste plaatje van de site bekijkt. Een niet zo strakke, naakte dame inviteert je om in te schrijven. Deze foto is echter niet van een jong en strak model, maar van een vrouw die wat last had van de zwaartekracht aan de vorm van haar boezem te zien. De meeste profielfoto’s van leden zijn een stuk leuker dan deze foto, dus niet getreurd.

Kenmerken

Een mooie lay-out van het dashboard zorgt ervoor dat alles goed georganiseerd is. Het scherm is helder en heeft geen storende kleurencombinatie. Alles wat je verwacht van een datingsite is aanwezig. Het ontbreekt enkel aan een webcamfunctie. Dit is echter een zeldzame functie op de meeste datingsites, maar als je lang genoeg contact hebt met een bepaald lid kan je gewoonweg een videogesprek voeren langs de normale weg. Dit is waarschijnlijk de rede waarom sites als deze de webcamfunctie niet aanbieden, om over enthousiaste personen te beschermen tegen zichzelf. Je kunt naar personen zoeken op naam en een snel zoekfunctie gebruiken. Snel zoeken doe je door op een icoontje te klikken van een man of vrouw, naar wat je voorkeur draagt, en het ingeven van een leeftijdscategorie. Je zult zo een grote selectie van leden te zien krijgen die aan deze voorwaarden voldoen. Als je weet wat je wilt is het beter de geavanceerde zoekfunctie te gebruiken. Je kunt dan zoeken op tientallen criteria en je zal een selectie van perfect passende kandidaten voorgeschoteld krijgen. Leuk is ook als je naar de ledenpagina gaat er zich een reeks van foto’s bevindt boven aan het scherm. Deze steeds veranderende foto’s zijn van leden die zichzelf willen promoten. Je beschikt dus ook over de mogelijkheid om jouw foto daar te tonen en meer interesse te wekken voor jezelf bij andere leden. De keuze is een enkele dag, drie dagen of een week als periode voor je actie. Om dit te betalen moet je credits aankopen en die kan je dan gebruiken voor je promotie te betalen en het sturen van flirts en berichten. Het is verwarrend dat je meerdere credits moet gebruiken voor een bericht te sturen. Je bent zo verplicht om een credit pakket aan te kopen om te converseren met een ander lid. Na het registeren krijg je vijf gratis credits, maar dit is het equivalent van een flirt en is dus enkel om van start te gaan. Het is een veelvuldig gebruikt systeem bij dit segment van datingsites. Het is verstandig om op voorhand een budget in gedachten te houden hoeveel je wilt besteden aan het maken van contacten.


Voordelen

  • Overzichtelijk dashboard als beginscherm
  • Een uitstekende zoekfunctie.
  • Uitgebreide notificatie instellingen.
  • De mogelijkheid tot het zoeken van leden op gebruikersnaam
  • De mogelijkheid om je foto’s te vervagen en te bepalen wie je toelaat ze te bekijken.

Nadelen

  • Meerder credits nodig om te chatten of flirts te versturen.
  • Je krijgt slechts vijf credits na het inschrijven.

Inschrijven

Om een gratis account aan te maken bij maturefuck.be moet je niet veel gegevens invullen. Kies een nickname en wachtwoord. Vul je Email in en selecteer je geslacht en het geslacht waarin je geïnteresseerd bent. Je kunt na het invullen dadelijk aan te slag met het bekijken van de leden. Je beschikt nu ook over vijf gratis credits. Deze kan je gebruiken om te chatten of flirts te versturen. Vijf credits zullen je niet veel verder helpen en je zal al snel een credit pakket moeten aankopen. Je kunt ook de zoekfunctie gebruiken om even rond te snuffelen en zodanig te kunnen bepalen of deze site geschikt is voor je.

Veiligheid

Masterfuck.be beschikt over verschillende veilige betalingsmethoden. iDeal, Visa Master card of Paysafecard is beschikbaar voor betalingen uit te voeren na het aankopen van een credit pakket. Er zal een anoniem afschrift verzonden worden zonder enige herkenbare link naar Maturefuck.be. Je zal dus niet voor verrassingen komen te staan als je halve trouwboek je bankafschriften nakijkt. Qua veiligheid tussen gebruikers scoort Maturefuck.be hoog. Bij het uploaden van foto’s kan je kiezen om je foto’s te vervagen. Ze zijn dan niet duidelijk zichtbaar voor andere leden. Personen die interesse in je hebben kunnen een fotoverzoek opsturen en je kunt dan zelf beslissen of je deze foto’s wil vrijgeven voor deze persoon. Je kunt ook je account laten verifiëren. Door dit te doen kan je aantonen dat je een regelmatige gebruiker bent van Maturefuck.be en andere leden zullen sneller geneigd zijn om contact op te zoeken. Vreemd genoeg is er een, in kleine print getypte zin, te vinden onderaan de webpagina. Deze is:” Deze service bevat ook fictieve, gemodereerde profielen die bijdragen aan entertainment doeleinde waarbij fysiek contact niet mogelijk is.” Nu kan je zeggen dat de site een scam is maar ik moet Maturefuck.be bewonderen voor hun eerlijkheid. Bij het bekijken van vele sites krijgt men vaak het gevoel dat sommige dingen niet oprecht zijn maar krijg je geen melding als bij Maturefuck.be.

Prijzen

MaturFuck Prijzen
40 credits 8 berichten € 1,25 per bericht € 10
85 credits 17 berichten € 1,18 per bericht € 20
165 credits 33 berichten € 1,06 per bericht € 35
415 credits 83 berichten € 0,90 per bericht € 75
785 credits 157 berichten € 0,80 per bericht € 125

Gebruiksgemak

Deze site is gemakkelijk te gebruiken en is zo opgesteld dat alles overzichtelijk is en binnen handbereik. Of je snel even wilt zoeken of een meer gedetailleerde zoektocht wil ondergaan, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Met de notificaties instellingen kan je alles zo zetten dat je alle belangrijke gebeurtenissen betreffende je profiel te zien krijgt en niet gestoord wordt voor de onbelangrijke zaken.

Hulp en ondersteuning

Bij problemen kan je een lid melden of blokkeren door op de knop ‘profiel melden en blokkeren’ te drukken. Zodra je op deze knop hebt gedrukt kun je aangeven wat de reden is van de blokkering. Bij andere problemen kun je via de knop ‘contact’ een bericht schrijven over je verhaal of probleem. Maturefuck.be zal dan de nodige actie ondernemen om je probleem op te lossen. Twijfel nooit om een probleem aan te kaarten.