CheatBuddy: Karakteristieken, prijzen en beoordelingen

In vogelvlucht

Heb je zin in ondeugende gesprekken? En wil je graag jouw seksuele fantasieën delen? Dan ben je bij CheatBuddy aan het juiste adres. CheatBuddy is een online ontmoetingsplek voor iedereen die verlangt naar meer spanning. Door een profiel aan te maken, kun je eenvoudig contact opnemen met andere leden met vergelijkbare interesses. Door de diversiteit van alle leden is de kans op een match erg groot. De site is gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Na het inschrijven kun je gelijk opzoek gaan naar jouw persoonlijke match. Kortom, Cheatbuddy is de meest spannende en sexy hangout van het internet. Jong en oud zijn hier op zoek naar spannend contact.

Features

CheatBuddy is een overzichtelijke datingsite met veel diverse gebruikers. De registratie is gratis en bij het inschrijven krijg je 5 gratis credits. Na je inschrijving kun je een profiel aanmaken, je foto’s plaatsen en direct leuk contact zoeken.

Je kunt op verschillende manieren contact zoeken met andere leden op de datingsite. Dit kan door simpelweg een privé berichtje te sturen. Hiernaast is het ook mogelijk om met iemand te flirten in de vorm van een kus, een knuffel of een knipoog, etc. Flirts zijn erg handig wanneer je interesse hebt, maar toch nog geen pick-up lijn klaar hebt staan. Nog een leuke manier om iemands interesse op te wekken, is het versturen van cadeautjes. Ze hebben een leuk gevarieerd aanbod van verschillende soorten cadeautjes.

Verder is het ook mogelijk om je bezoekers te bekijken, hier kun je altijd zien wie je profiel heeft bezocht. Verlang je naar nog meer aandacht van andere gebruikers? Voor extra credits kun je jezelf in de schijnwerpers zetten. Hiermee wordt je profiel extra uitgelicht en is de kans erg groot dat je nog meer persoonlijke matches vindt.

Om gebruik te maken van bovengenoemde functies, heb je credits nodig. Betalingen kunnen eenvoudig gedaan worden via verschillende betaalmethodes zoals creditkaart en iDeal. Alle betalingen worden discreet verwerkt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat Cheatbuddy vernoemd wordt op je bankafschriften.

Hierbij een klein overzichtje van de voor- en nadelen van deze datingsite.


Voordelen

  • Een groot, divers, aantal leden, waardoor contact zoeken erg gemakkelijk gaat.
  • Zoeken in je buurt
  • Mogelijkheid om je foto te anonimiseren

Nadelen

  • Op de website zijn ook fictieve, gemodereerde profielen die bijdragen aan amusementsdoeleinden. Hierdoor is fysiek contact bij sommige profielen niet mogelijk.
  • Geen chatfunctie

Inschrijven

De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het inschrijven erg eenvoudig is. Volg de stappen via de website om je te registreren. Na een emailverificatie ben je klaar om je profiel aan te maken en in contact te komen met andere leden. Je kunt je profiel compleet maken door persoonlijke informatie en foto’s toe te voegen. Je hebt hier ook de gelegenheid om iets over jezelf te schrijven, hiernaast kun je ook aangeven waar je naar op zoek bent. Dit is echter niet verplicht, je kunt er ook voor kiezen om anoniem te blijven.

Veiligheid

Bij het online daten speelt privacy en veiligheid een grote rol. In het algemeen is het altijd sterk aanbevolen om voorzichtig om te gaan met het verstrekken van je persoonlijke gegevens.

Cheatbuddy hecht veel waarde aan je veiligheid en privacy. Om je privacy te waarborgen, nemen ze alle nodige voorzorgsmaatregelen. De website wordt beheerd door Next Step Media, zij zijn daarom ook verantwoordelijk voor het opnemen en het verwerken van alle gegevens. Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De gegevens worden veilig opgeslagen in een database die alleen toegankelijk is voor bevoegden. Echter zijn ze niet verantwoordelijk voor het verlies of diefstal van bestanden. Voor meer informatie kun je onderaan de pagina het gehele privacybeleid lezen.

Hiernaast wordt er ook rekening gehouden met andere privacy belangen. Alle betalingen worden discreet verwerkt. Je creditkaart- en bankafschriften bevatten geen verwijzingen die gekoppeld kunnen worden aan Cheatbuddy. Verder is er de mogelijkheid om zelf aan te geven welke email berichten je wilt ontvangen.
Met betrekking tot je online profiel, is er ook een optie om je foto te vervagen. Hierdoor is je foto wazig voor anderen die je profiel bezoeken. Hiermee kun je anoniem blijven. Leden krijgen echter wel de mogelijkheid om de originele foto te bekijken zonder vervaging.

Prijzen

Gebruikers kunnen zich gratis op de site registreren, bij je inschrijving krijg je 5 gratis credits, die je kunt gebruiken voor het maken van je eerste contact. Verlang je naar nog meer contact, dan kun je gebruik maken van de premium services. Privé berichten, flirts en fotoverzoeken kunnen voor credits worden ingeruild. Om aan credits te komen, kun je verschillende pakketten aanschaffen. De prijzen van de pakketten lopen uiteen van €10,- tot €125,- per maand.

Hier is een overzicht van de verschillende pakketten:

Cheatbuddy
XSMALL 40 credits €10 €1,25 per bericht
SMALL 85 credits €20 €1,18 per bericht
MEDIUM 165 credits €35 €1,06 per bericht
LARGE 415 credits €75 €0,90 per bericht
XLARGE 785 credits €125 €0,80 per bericht

Ook kun je ervoor kiezen om je account om te zetten naar een premium account. Voor €10,- krijg je een week lang toegang tot alle premium aanbiedingen.

Cheatbuddy biedt meerdere betaalmogelijkheden:

  • Creditkaart
  • iDeal
  • Paysafecard
  • Betaling via telefoon

Gebruikers gemak Cheatbuddy is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Nadat je bent ingelogd, kom je op jouw dashboard terecht, vanaf hier kun je snel en gemakkelijk in contact komen met andere leden. Ook heb je hier de mogelijkheid om naar je inbox te gaan, je profiel aan te passen en nieuwe foto’s toe te voegen.

Hulp en ondersteuning Onderaan de website is een link die verwijst naar de contact pagina. De contact pagina is erg simpel en het geeft je de mogelijkheid om een bericht te sturen via een contactformulier. Ook is er een overzicht met veel gestelde vragen.

Ervaringen Hierbij wat leuke ervaringen van actieve Cheatbuddy gebruikers:

“ Cheatbuddy is geweldig! Vorige week had ik een spannend erotisch gesprek. Ik had nooit verwacht dat ik mijn ondeugende fantasieën met iemand kon delen! “

“ Ik wou dat ik eerder had geweten hoe heerlijk het is om je seksuele fantasieën met iemand te delen. Nooit gedacht dat het zo'n opwinding zou zijn. “